Hozzávalók:
Elkészítése:
A túró egyik felét villával összetöröm, beleteszem a hozzávalókat, egy kanál tejfölt, apróra vágott, egy-egy szelet paprikát, (pirosat, sárgát), aprított zöld fűszernövényeket, ízlés szerint sót és fehér borsot. Jól összedolgozom, és beletöltöm egy félbe vágott, kicsumázott paprikába.
A megmaradt túrót szintén egy kanál tejföllel, pici pirospaprikával, egy gerezd reszelt fokhagymával, jó sok aprított snidlinggel, sóval, borssal, őrölt köménnyel ízesítve összekeverem és úgy mint az előzőt, egy-egy fél paprikába töltöm.
A főtt tojásokat megpucolom, beleteszem az aprítóba, hozzáadom a vajat, a mustárt, a majonézt, sok aprított snidlinget, ízlés szerint ízesítem sóval, borssal. Ezt is beletöltöm egy fél paprikába.
Egy nagy tálra helyezem az összes megtöltött paprikát, díszítem aprított zöldfűszerekkel. Barna kenyeret, pirítóst kínálok hozzá.