Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztjuk, és 3-3 tojásból 3 kakaós piskótát sütünk. 3 tojássárgáját kikeverünk 3 kanál cukorral, a tojásfehérjét felverjük kemény habbá. 1 kanál kakaót, 2 kanál liszttel összekeverünk, teszünk bele fél cs. sütőport, majd a sárgájához adjuk, végül beleforgatjuk a felvert tojáshabot. A piskótákat egyenként 18-20 cm-es tortaformába öntjük, és 180 fokos sütőben tűpróbáig sütjük.
A tejszínt a kávéval és a cukorral felfőzzük az elején kevergetve, majd kevergetés nélkül 6 percig forraljuk. Tűzről levéve belekeverjük a feldarabolt csokit, a margarint és a vanília aromát. 20-30 percre mélyhűtőbe tesszük, majd habverővel kissé kihabosítjuk.
Megtöltjük a lapokat a krémmel úgy, hogy a tetejére és az oldalára is hagyunk a krémből. Csokidarával, csokireszelékkel megszórjuk.