Hozzávalók:
Sárga piskóta:
Középső tésztaréteg:
Krém:
Tetejére:
Elkészítése:
A tojássárgákat a porcukorral és a meleg vízzel habosra keverjük. Hozzáadjuk a lisztet, és a sütőport. A tésztát megfelezzük, és 2 lapot sütünk egyenként, közepes méretű tepsiben, 180 fokra előmelegített sütőben, tűpróbáig.
A tojásfehérjéket a porcukorral kemény habbá verjük. Belekeverjük a reszelt csokit, a zselécukrot, darált diót, majd 25 dkg lisztet. Közepes méretű tepsiben, 180 fokon tűpróbáig sütjük.
A tejet a vaníliás pudingporral csomómentesre keverjük, és sűrűre főzzük. A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd a kihűlt vaníliás pudinggal jól összekeverjük.
1 sárga lapot megkenünk a krém felével, erre ráhelyezzük a habos-diós tésztalapot, rákenjük a krém másik felét, és lefedjük a másik sárga piskótával. Tetejét csokimázzal fedjük be, melyhez az étcsokit az olajjal gőz felett felolvasztjuk.