Hozzávalók:
A fűszervajhoz:
A panírhoz:
A sütéshez:
Elkészítése:
A húsokat srégen bevágjuk úgy, hogy ne szakadjon ki. Valójában zsebeket készítünk a fűszervajnak. Besózzuk, borsozzuk, és félretesszük. A fűszervajhoz aprítjuk a medvehagymát jó apróra, és a snidlinget is. A puha vajat a fokhagymával, a sóval, a borssal és a fűszerekkel eldolgozzuk, és alufólia segítségével hengert formázunk belőle. Mélyhűtőbe tesszük felhasználásig.
Amikor már megfagyott, akkor elővesszük, és a húst egy-egy darabbal megtöltjük. Jól összefogjuk, és bepanírozzuk: először lisztbe, majd felvert tojásba, végül zsemlemorzsába forgatjuk.
Egy tepsit alufóliával kibélelünk, és meglocsoljuk olívaolajjal, majd a panírozott húsokat sorba rakjuk.
Vajdarabkákkal kirakjuk, és forró sütőbe téve szép pirosra sütjük. Ferdén szelve tálaljuk azon forrón.