Hozzávalók:
Piskóta:
Töltelék:
Díszítés:
Elkészítése:
A sütőt 180 fokosra előmelegítem. Szétválasztom a tojásokat, a sárgájához keverem a cukrot, a citromhéjat, a levét és a vizet. Jól elkeverem, aztán fokozatosan beleszitálom a liszt-sütőpor keveréket, majd beleforgatom a felvert tojások fehérjét. Jól elkeverem és a kivajazott formába öntöm (nekem nincs igazi hullámos szélű gyümölcstorta formám, sőt semmilyen torta formám, ezért egy négyszögletes kivajazott jénai tálba szoktam önteni és a sütőbe rakni). 18-20 perc alatt szépen feljön és aranybarnára sül. Elkészítem a leírásnak megfelelően a pudingport, és hűlni hagyom. Meghámozom és felvágom a kiválasztott gyümölcsöket.
A kihűlt piskótát kiszedem a formából és vízszintesen kettévágom. Az alsó részre teszek egy réteg pudingot és gyümölcsöket, majd ráteszem a másik részét és azt is ugyanígy. Hűtőben egy kicsit állni hagyom és már fogyasztható is.