Hozzávalók:
Elkészítése:
Az élesztőt egy kis langyos, cukros tejben felfuttatjuk, majd hozzáadjuk a többi kristálycukrot, lisztet, tojást, és 2 dkg olvasztott vajat. Gyúrjuk össze, majd egy órán át tartsuk langyos helyen. Ha megkelt, dolgozzuk át egy-két laza mozdulattal. Nyújtsuk ki 1,5 cm vastagságúra. Szaggassunk belőle köröket, a közepében csináljunk lyukat pogácsaszaggatóval. Tegyük sütőpapírral bélelt tepsibe és kelesszük még 30 percig. 180-200 fokos sütőben süssük meg. (kb 30perc, de nem mindenkinek egyforma a sütője.) Közben olvasszuk fel a maradék vajat, keverjük hozzá a 2 ek porcukrot, és 2 ek kókuszreszeléket. Ha a fánkok megsültek, mártsuk bele a tetejüket.