Hozzávalók:
Piskóta:
Krém:
Tuttifrutti krém:
Hab:
Elkészítése:
A 4 tojássárgáját kikeverjük a porcukorral. A 4 tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd lazán összekeverjük a tojássárgás krémmel. Lazán beleforgatjuk a 2 evőkanál kakaóport, a 2 evőkanál lisztet és a fél csomag sütőport. Közepes méretű, sütőpapírral bélelt tepsiben, 180°C-ra előmelegített sütőben megsütjük. Ezután ugyanígy készítünk még egy lapot, tehát összesen 2 kakaós piskótalapot kapunk.
A csokoládékat gőz fölött felolvasztjuk, belekeverjük az aromát, a lekvárt és a darált kekszet, majd megtöltjük vele a piskótalapokat.
A 2 csomag pudingot a 2 kanál liszttel együtt felfőzzük a tejben. A margarint kikeverjük habosra a porcukorral. Ezután a kihűlt pudinggal összekeverjük.
A tejszínt kemény habbá verjük a vaníliás cukorral, teszünk bele egy kis zselatint (a tasakon található utasítás szerint elkészítve).
A 2 kakaós piskótát “összeragasztjuk” a kekszes krémmel. A felső piskótalapra rákenjük a tuttifrutti ízű krémet, majd erre halmozzuk a felvert tejszínhabot.
Hűtőben hagyjuk megdermedni, majd kockákra vágva tálaljuk. Jó étvágyat!