Hozzávalók:
Krém:
Pudingos réteg:
Elkészítése:
A kekszes réteghez összemorzsolom a kakaós kekszet annyi nutellával, hogy formázható legyen. Belenyomkodom egy 22 cm-es tortaformába.
A krémhez a margarint és a porcukrot habosra keverem, majd hozzáadom a vaníliás cukrot, a citromhéjat, és az áttört túrót. A habtejszínt kemény habbá verem, és nagy részét óvatosan a túrós krémhez keverem, a maradékot pedig a díszítéshez meghagyom.
4 csomag pudingot a leírás szerint elkészítem a mirindával. A kekszes rétegre ráteszek egy réteg túrós krémet, majd rá a puding háromnegyedét. Berakom a mélyhűtőbe, amíg megszilárdul. Utána még egy túrós réteg, és a maradék puding következik.
Tetejét tejszínhabbal díszítem.