Hozzávalók:
Elkészítése:
A felkockázott szalonnát zsírjára sütöm, megfuttatom rajta a köménymagot és az apró kockára vágott vöröshagymát, valamint az áttört fokhagymát megdinsztelem.
Ezután megszórom pirospaprikával, majd hozzáadom a felaprított kelkáposztát, a sárgarépát és krumplit.
Megszórom ételízesítővel, elkeverem, és fedő alatt, 10 percig párolom. Ezt követően meghintem majorannával, felöntöm 2,5 l vízzel, sózom, és addig főzöm, amíg megpuhulnak a benne lévők.
A virsliket (fele-fele részben baromfi és sertés) felszeletelem, és egy serpenyőben, kevés olajon megpirítom, majd a leveshez adom.
A tejszínt és a keményítőt egy kevés forró levessel simára keverem, majd visszaöntöm a leveshez.
Felforralom, és tálalom.