Hozzávalók:
Hozzávalók:
Elkészítése:
A croissantokat négyfelé vágjuk, és a kivajazott 22 cm-es tortaformába szép sorba helyezzük. Locsoljuk meg a narancslével és rózsavízzel, szórjuk rá a tisztított mazsolát, amit előtte vanília aromába áztattunk.
Egy kisebb edényben a tejszínt forraljuk fel a tejjel, és a csokoládét adjuk hozzá, majd vegyük le a tűzhelyről, és hagyjuk 3 percig állni.
Közben habverővel keverjük össze a tojást a cukorral és a citromhéjjal. A tejszínes tejet keverjük addig , míg a csokoládé feloldódik benne, aztán apránként adjuk a tojásos-cukros keverékhez. Öntsük a croissant-okra. Fedjük le a tálat, és tegyük félre 30 percre.
Süssük 40 percig 160 fokos sütőben addig, míg szépen megemelkedik, és aranyszínűre pirul a teteje. Hintsük meg a tetejét porcukorral, majd mint a tortát, tálaljuk is.