Hozzávalók:
Piskótához:
Krémhez:
Továbbá:
Elkészítése:
A piskótához a tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét egy csipet sóval keményre verjük, a sárgáját a cukorral kihabosítjuk, beleszitáljuk a sütőporos lisztet, elkeverjük, majd óvatosan beleforgatjuk a felvert tojáshabot. Közepes méretű tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben 170 fokon tűpróbáig sütjük.
Amíg a piskóta sül, a 2dl tejet és a búzadarát sűrűre főzzük. A vajat habosra keverjük a porcukorral, majd összekeverjük a tejbegrízzel. (Nekem egy kicsit híg lett, így raktam hozzá egy kis darált háztartási kekszet, de ha több búzadarát használunk, ezt el is hagyhatjuk.)
A kihűlt piskótát megkenjük nutellával, majd elsimítjuk rajta a tejbegrízt. Csokiöntettel és kakaóporral díszítjük.