Hozzávalók:
A tésztához:
A krémhez:
Továbbá:
Elkészítése:
A tésztához a vajat összekeverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a 2 tojást. Ezután hozzákeverjük a lisztet, a szódabikarbónát, a tejfölt, végül a mézet (a mézet olvasszuk folyékonyra).
Ha összeállt a tészta, 4 részre vágjuk, és 4 téglalappá nyújtjuk. Tepsi hátán laponként megsütjük.
A krémhez a tejet felmelegítjük, hozzáadjuk a pudingport. A cukrot megkaramellizáljuk, vagyis felolvasztjuk, felöntjük egy kis kávéval, és a pudingos tejhez öntjük. Sűrű krémet főzünk. Ha kész a puding, hűlni hagyjuk, majd ha hideg, hozzáadjuk a vajat, amit előtte porcukorral jól kikeverünk.
Az alsó lapra krémet kenünk, rátesszük a 2. tésztát, majd lekvárral megkenjük, rátesszük a 3. tésztalapot, erre krémet kenünk, lezárjuk a 4. tésztalappal. Tetejére kevés olajjal olvasszuk meg az étcsokoládét, és egyenletesen kenjük rá a legfelső lapra.
Csak másnap szeleteljük fel. Minél többet áll, annál puhább lesz a tészta.