Hozzávalók:
Elkészítése:
Az újhagymát felkarikázzuk, a cukkinit felszeleteljük, majd a szeleteket négyfelé vágjuk. A paprikát vékony szeletekre, majd a szeleteket is több, kisebb darabra vágjuk. A sonkát felcsíkozzuk.
A tojásokat egyenként, külön kis tálkában felütjük, majd ízlés szerint sóval, borssal fűszerezzük, és felverjük.
Serpenyőben felhevítjük a zsiradékot, rádobjuk az apróra vágott zöldségeket, és a sonkát kissé megpirítjuk együtt a zöldségekkel. Hozzáadjuk az aprított rozmaring leveleket, és az egészre ráöntjük a felvert tojásokat.
Kissé lejjebb vesszük a lángot, nehogy megégjen az alja. Pár percre fedőt is tehetünk rá.
Mikor már a felső része is kezd megsülni, egy fordító lapáttal, vagy lapos fakanállal az egyik felét ráfordítjuk a másikra és így még egy pár percig sütjük.
Tálaláskor megszórjuk a tetejét reszelt sajttal.