Hozzávalók:
Lapcsánka:
Marinált lila hagyma 2 személyre:
Hús:
Elkészítése:
A burgonyát félkeményre főzzük sós vízben. Hagyjuk kihűlni, és váljunk meg a héjától. Káposztareszelőn reszeljük le, sózzuk, borsozzuk, tegyük bele az apróra vágott medvehagymát, majd a cayenne borsot, a mustárt, a reszelt fokhagymát és vöröshagymát, valamint a tojásokat. Összekeverjük, és nedves kézzel pogácsákat készítünk belőle. Olajat hevítünk egy serpenyőben, és süssük lassan, közepes lángon, egy kissé ellapítva szép pirosra mindkét oldalát.
A lila hagymákat vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, a mézet rácsorgatjuk, majd fehér balzsamecetet öntünk rá. Összekeverjük. Így hagyjuk 1 órát állni hűtőben letakarva. Végül olívával meglocsoljuk, és tálaljuk.
A húsokat megmossuk, és kettévágjuk. Előkészítünk egy tepsit, és olívaolajjal meglocsoljuk. Ráültetjük a pulykacombfiléket, sózzuk, borsozzuk, és vágott rozmaringgal megszórjuk. Alufóliával letakarva lassú fokozaton, 150 fokos sütőben puhára sütjük. A lapcsánkával és a marinált lila hagymával tálaljuk.