Hozzávalók:
Krém:
Borítás:
Továbbá:
Elkészítése:
A tojásfehérjéket szétválasztjuk, majd habbá verjük, belekeverjük a cukrot, a sárgáját és a többi hozzávalót. 26-28 cm-es tortaformába öntjük, és kb. 25 percig sütjük 200°C-on (tűpróba!). Hagyjuk kihűlni. A kihűlt piskótát ketté vágjuk.
2 csomag vaníliás pudingot felfőzünk 7 dl tejben 5 ek cukorral, és hagyjuk kihűlni. A vajat 5 dkg porcukorral és 0,5 dl rummal habosra keverjük, belekeverjük a kihűlt pudingot és a mascarponét.
Az alsó lapot megkenjük krémmel, erre rumos tejeskávéba mártott babapiskótát teszünk (vigyázzunk, mert hamar szétázik, de ha nem elég ideig áztatjuk, akkor meg kemény marad a piskóta).
A babapiskótára újra krémet teszünk, majd rá a másik piskótalapot.
A torta külsejét a kávéporral felvert habtejszínnel díszítjük, majd a maradék kávéport rászitáljuk.