Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Külső krém:
Díszítés:
Elkészítése:
A 6 tojásfehérjét 6 evőkanál kristálycukorral kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját, és összedolgozzuk. Ezután hozzáadjuk a sütőport és a 6 evőkanál lisztet. A jól eldolgozott masszát csatos tortaformába (26-28 cm) öntjük, és előmelegített sütőbe helyezzük. Ameddig a tészta sül, elkészítjük a krémet.
A pudingport a cukorral és kevés tejjel csomómentesre keverjük, majd fokozatosan hozzáadjuk a többi tejet. Sűrűre főzzük és kihűtjük. Mikor kihűlt a puding, beletesszük a margarint, és csomómentesre keverjük. A margarintól szép sima és fényes krémet kapunk.
A kisült és kihűlt tortát három részre vágjuk. Az alsó részt megkenjük a pudingos krémmel, majd apróra vágott banánt és szőlőszemeket teszünk a krém tetejére. Erre rátesszük a következő lapot, amelyet csak a krémmel kenünk meg, gyümölcsöt nem teszünk rá. Ezt befedjük az utolsó lappal. A kész tortát hagyjuk egy kicsit pihenni, ameddig elkészítjük a külső krémet.
A szoba hőmérsékletű margarint habosra keverjük a porcukorral. Ebből a krémből két-három kanálnyi mennyiséget félreteszünk, és pici piros ételfestékkel megszínezzük. A margarinos krémmel bevonjuk a tortát. A tetejét banánnal és szőlővel, a szélét a színezett margarinnal díszítjük.