Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Díszítés:
Elkészítése:
Az 5 tojásfehérjét az 5 evőkanál kristálycukorral kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját és összedolgozzuk. Ezután hozzáadjuk a sütőport és az 5 evőkanál lisztet. A jól eldolgozott masszát csatos tortaformába (26-28 cm) öntjük, és előmelegített sütőbe helyezzük (180 fok).
Ameddig a tészta sül, elkészítjük a krémet. A pudingport a cukorral és kevés tejjel csomómentesre keverjük, majd fokozatosan hozzáadjuk a többi tejet. Sűrűre főzzük és kihűtjük. Mikor kihűlt a puding, beletesszük a margarint, és csomómentesre kavarjuk. A margarintól szép sima és fényes krémet kapunk.
A kisült és kihűlt tortát megkenjük a pudingos krémmel, majd felszeletelt banánt helyezünk a krém tetejére. A torta tetejére a forró vízben feloldott zselatinfix-et öntjük, és hagyjuk megdermedni.