Hozzávalók:
Piskóta:
Krém:
Tetejére:
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját a cukorral fehéredésig keverjük, a fehérjéből kemény habot verünk. A sárgájához adjuk a sütőporral elkevert lisztet, majd beleforgatjuk a tojáshabot. Kisebb méretű tepsiben 180 fokon tűpróbáig sütjük (kb. 20-25 perc).
A krémhez a rizst egy lábasba öntjük, hozzáadjuk a vajat, a citrom lereszelt héját, a cukrokat, felöntjük annyi vízzel, ami éppen ellepi, és elkezdjük főzni.
Mikor már elforrta a levét, felöntjük a tejjel, puhára főzzük, majd kihűtjük.
A tejszínt felverjük. A zselatint felolvasztjuk kb. 0,5 dl vízben. A tejszínt a rizshez adjuk a zselatinnal együtt, elkeverjük, elterítjük a kihűlt piskóta tetején.
A málnaszemeket a rizs tetejére sorakoztatjuk, majd az elkészített és langyosra hűtött zselatint (a csomagolás hátoldalán található leírás szerint készítjük el) a sütemény tetejére önjük.
Jó, ha olyan tepsivel dolgozunk, aminek van kerete.