Hozzávalók:
24 cm-es tortaformához:
Túrókrém:
Tetejére:
Elkészítése:
A darált kekszet az olvasztott margarinnal összekeverjük, és a tortaforma aljába egyenletesen a kezünkkel belenyomkodjuk.
A túrót a villával széttörjük. A habtejszínt kemény habnak felverjük. A jól megmosott citromnak a levét kifacsarjuk, és lereszeljük a héját.
A túróba belekeverjük a porcukrot, a citrom lereszelt héját, és beleforgatjuk a felvert habot.
Egy tányérba beleöntjük a citrom levét és a zselatint, jól össze keverjük, majd a mikróba betesszük melegíteni (ne legyen túl meleg).
Kivesszük, megint jól összekeverjük, és még melegen a túrós masszába belekeverjük. A túrós masszát ráöntjük a darált kekszre, egyenletesen elsimítjuk. Betesszük a tortát egy éjszakára dermedni.
Másnap a megmosott gyümölcsökkel díszítjük a tetejét tetszés szerint, és leöntjük a tortazselé csomag hátulján található leírtak alapján elkészített tortazselével. A hűtőben tároljuk tálalásig.