Hozzávalók:
Krémhez:
Tetejére:
Elkészítése:
A tésztához a puha margarint, a porcukrot és a vaníliás cukrot habosra keverjük, majd egyenként hozzáadjuk a tojások sárgáját, és alaposan kikeverjük. Hozzáadjuk a tejet, majd a tojásfehérjék keményre felvert habját, végül a sütőporral elkevert lisztet.
Megfelezzük a tésztát, a felét sütőpapírral bélelt tepsibe egyengetjük, a másik felébe teszünk kakaót és egy pici tejet, majd jól elkeverjük.
A leszűrt meggyet elosztjuk a fehér tésztán, majd beborítjuk a kakaós tésztával.
180 fokra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
A pudingot megfőzzük a meggylével, majd hagyjuk kihűlni, de közben kevergessük.
A margarint kihabosítjuk a porcukorral, és a kihűlt pudingot apránként hozzákeverjük folyamatosan kevergetve.
A kihűlt tésztára rákenjük a krémet, majd bevonjuk a gőz fölött margarinnal felolvasztott csokoládéval.
Villával hullámokat mintázunk a csokin, és hűtőbe tesszük.
Ha befőtt meggyből készítjük a sütit, annak a levéből készül a puding. Ha friss, vagy fagyasztott, akkor a magozott meggyet tegyük szűrőbe, tegyünk alá egy edényt, amibe lecsöpög a lé, majd ezt használjuk fel.