Hozzávalók:
Elkészítése:
Egy lábasba először belerakjuk a száraz hozzávalókat (azaz a kókuszlisztet, a reszeléket, a sót és a gyümölcscukrot), kicsit összekeverjük. Ezután mehetnek hozzá a folyadékok is, ezzel is összekeverjük, és felrakjuk a tűzre. Addig forraljuk, amíg gyúrható masszát nem kapunk.
Sütőpapírral kibélelünk egy tepsit, majd nedves kézzel gombócokat formázunk, amit erre ráhelyezünk.
Előmelegített, 190 fokos sütőben 15 percig sütjük. Ezután a sütőt lekapcsoljuk, és 10 percig benne hagyjuk a csókokat, hogy kicsit száradjanak.
Közben felolvasztjuk a csokoládét (gőz felett, vagy a mikróban), belerakjuk a vajat és jól elkeverjük (a vaj olvadásáig). A kihűlt süteményeket egyesével a csokiba mártjuk, és sima felükkel egy rácsra tesszük dermedni.