Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Zselé:
Elkészítése:
A tojásokat a cukorral habosra keverjük, és hozzáadjuk a lisztet és az apró kockákra vágott aszalt barackot. Egy sütőpapírral bélelt 20*30 cm-es tepsibe simítjuk, és kb. 20-25 perc alatt megsütjük. Hagyjuk alaposan kihűlni, majd hosszában kettévágjuk.
A tejben elkeverjük a pudingport és a cukrot, és sűrű pudingot főzünk. Amikor a puding kihűlt, hozzákeverjük a vajat és a kókuszreszeléket, és alaposan átkeverjük.
A vizet, a szörpöt, a cukrot és a keményítőlisztet összekeverjük, és sűrűre főzzük. Hagyjuk langyosra hűlni.
A krém 2/3 részét rákenjük a tészta aljára, majd a másik tésztával befedjük. A maradék krémet rákenjük a tetejére, és az oldalaira. A fagyasztott gyümölcsöt a sütemény tetejére tesszük, és leöntjük a zselével. A süteményt hideg helyen állni hagyjuk, majd felszeleteljük.