Hozzávalók:
Elkészítése:
A tojásokat a vajjal és a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a sütőporos lisztet és annyi tejet, hogy egy sűrű masszát kapjunk. Citromhéjjal ízesíthetjük még, hogy illatosabb legyen! Belekeverjük óvatosan a málnalekvárt, vagy a málnaszemeket, és a darabos csokoládét.
A sütőt előmelegítjük 180-200 fokra, és muffin papírral bélelt formákba adagoljuk. Nem kell teljesen a peremig, mert a sütőportól megnövekednek szép csúcsosra.Kb. 20-25 perc alatt (tűpróba) készre sütjük.
Ha még illatosabbra szeretnénk, kevés narancshéjat és egy kevés rum aromát is adhatunk hozzá. Eperrel, meggyel és egyéb, nem túl sok levet engedő gyümölcsökkel is elkészíthető.