Sült csirkecombok tepsis újkrumplival

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
100 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Drága

Hozzávalók:

  • 6 csirkecomb
  • 1,5 kg újburgonya
  • 1 mk szárnyas fűszer
  • 1 ek durvára darált bors
  • 1 mk őrölt kömény
  • 1 mk cayenne-i bors
  • 1 db chili paprika
  • 5 dkg vaj

Elkészítése:

A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, sózzuk, fűszerezzük a köménnyel, cayenne-i borssal, szárnyas fűszerkeverékkel, durvára darált borssal, apróra vágott chilivel.

A burgonyát megtisztítjuk, összekeverjük az olvasztott vajjal, sóval, szárnyas fűszerrel, cayenne-i borssal, egy tepsibe terítjük.

Rátesszük a befűszerezett csirkecombokat. A tepsit lefóliázzuk és előmelegített sütőben kb 50-60 percet sütjük, majd levesszük a fóliát és szép pirosra sütjük.

Köretnek a vele sült burgonyát és salátát kínálunk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!