Hozzávalók:
5 db 3 dl-es pohárhoz:
Szóráshoz:
Elkészítése:
Egy lábosba beleöntjük a tejet, a 8 ek cukrot, a pudingport, és folyamatosan kevergetve pudingot főzünk. Félre tesszük hűlni, de közben gyakran megkeverjük.
Főzünk egy adag kávét és a 3 ek cukrot elkeverjük benne. Kisebb darabokra széttördeljük a babapiskótát, majd a kávéba belemártjuk (teljesen szívja be magát a kávéval).
Közben a habtejszínt felverjük kemény habbá.
A következő módon rétegezzük a poharunkat:
1. Az aljára kerül a puding.
2. Erre kávéban áztatott babapiskóta darabkákat teszünk.
3. Tejszínhabbal befedjük.
4. Újabb réteg pudingot teszünk rá.
5. Tetejét habzsákból nyomott tejszínhabbal díszítjük.
6. Végül pedig megszórjuk a tetejét kakaóporral, és egy fél babapiskótát nyomunk a desszert szélébe.
Fogyasztásig a hűtőben tároljuk.