Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkecombokat annyi enyhén sós vízben megfőzzük, amennyi ellepi. Az így keletkezett csirke alaplevet később felhasználjuk!
A rizst enyhén megpirítjuk, és felöntjük a csirkecombok főzőlevével annyira, hogy két ujjnyira ellepje. Megfőzzük a rizst is. Amikor a combok kihűlnek, kicsontozzuk, feldaraboljuk, és kevés olajon megpirítjuk a húsdarabokat.
Megszórjuk sóval, borssal, őrölt pirospaprikával, kurkumával, korianderrel és őrölt édesköménnyel (ha ez nincs curry port, esetleg curry pasztát tehetünk rá). A húsdarabokat rövid pirítás után kivesszük a serpenyőből, és a maradék fűszeres olajon megpirítjuk a hagymát és a szétnyomott fokhagymát.
Hozzáadjuk a nagyon apróra darabolt paradicsomot, és felöntjük kicsit a hús főzőlevével. Hozzáadjuk a darabolt zöldpaprikát és a főtt rizst is. Összekeverjük, majd a húsdarabokat is hozzáadjuk, és tálaljuk.