Hozzávalók:
Elkészítése:
A halszeleteket alaposan megmossuk, sózzuk, borsozzuk, egy jénai tálba szépen egymás mellé fektetjük. Meglocsoljuk olívaolajjal, ráfacsarjuk a fél citrom levét, eloszlatjuk rajta a vékony karikára vágott vöröshagymát, az aprított petrezselyemzöldet (1 evőkanállal félreteszünk belőle a tejfölhöz), és alufóliával lefedve legalább egy órára hűtőbe tesszük.
A tejfölt elkeverjük a reszelt fokhagymával és a félre tett petrezselyemzölddel, majd mehet a hűtőbe a hal után.
Közvetlenül tálalás előtt felmelegítjük a grillserpenyőt, és megsütjük benne a halszeleteket, szép pirosra mindkét oldalát.
Friss salátával, esetleg rizzsel és a fokhagymás mártogatóssal kínáljuk. Ízlés szerint, közvetlenül tálalás előtt még meglocsolhatjuk citromlével.
Jó étvágyat!