Hozzávalók:
Elkészítése:
A feketekávét 1 dl tejjel, a cukorral és a rummal összekeverjük. A babapiskóta felét egyenként megmártjuk a kávés tejben. Egy megfelelő méretű jénai tálba lerakjuk a piskóták felét.
2 dl hideg tejjel felverjük a tiramisu krémport, majd a főzés nélküli vaníliás pudingport is ugyanígy készítjük el. Ezután a kész pudingot a tiramisukrémmel és a mascarponével jól összedolgozzuk. A felét a lerakott piskótára öntjük, a krém tetejére rárakjuk a lecsepegtetett meggyet, és megszórjuk 1 ek kakaóporral.
A babapiskóta második felét szintén megmártjuk a kávés tejben, sorba rakjuk a meggy tetejére, végezetül a megmaradt mascarponés krémet rásimítjuk, majd megszórjuk 1 ek kakaóporral.
Minimum két órára hűtőszekrénybe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
Én nem szeretem ha túl édes, de aki szereti, használhat több cukrot bele.