Hozzávalók:
Tésztához:
A rátéthez:
A krémhez:
A krém tetejére:
Elkészítése:
Először a tojásokat verjük fel, majd a többi hozzávalóval együtt elkeverjük. Utoljára a sütőporral elkevert lisztet forgatjuk bele egy fakanállal.
Sütőpapírral bélelt tepsibe (24×39 cm) tesszük, és 190 fokon 35 perc alatt megsütjük. Még forrón megkenjük nutellával.
Az aprított mogyorót szárazon megpörköljük. Egy evőkanállal a díszítéshez hagyjunk, a többit a nutellára szórjuk.
A krém hozzávalóit simára keverjük, és felfőzzük. Kihűtjük, és a vajjal habosra keverjük, majd a kihűlt süteményre kenjük.
A tejszínt kemény habbá verjük, és a krémre simítjuk. A megmaradt mogyoróval megszórjuk. Nagyon finom süti, készítsétek el Ti is! Jó étvágyat kívánok hozzá!