Hozzávalók:
Elkészítése:
A darált húst a bolognai alappal elkészítjük: a hagymát kevés olajon megdinszteljük, belerakjuk a darált húst. Ha a hús megpirult, hozzáöntjük a bolognai szószt. Kicsit hagyjuk együtt főni kb. 5 percig, és kész.
A tortilla lapot felmelegítjük serpenyőben, csíkba kb. a közepére halmozzuk a bolognai húst úgy, hogy majd fel tudjuk tekerni.
Teszünk bele avokádót, mozzarella sajtot, és feltekerjük. Visszahelyezzük a feltekert, megtöltött tortillákat a forró serpenyőbe pár másodpercre, hogy kicsit megbarnuljon. Így finom ropogós lesz, jobban élvezhető.
Mellé tehetünk csípős szószt,tejfölt vagy jégsalátát is.
Jó étvágyat!
Opció még a csirkés-mozzarellás,vagy a csirkés-uborkás tortilla is. Öntetnek pedig majonéz, vagy csípős szósz kerülhet bele. Reggelire készíthetünk akár rántottás-paradicsomos verziót is.