Hozzávalók:
A tésztához:
A tejszínes krémhez:
A karamellás krémhez:
Elkészítése:
A tésztához a cukrot karamellizáljuk, hozzáadjuk a vajat, a tejet, és addig főzzük, amíg teljesen fel nem olvad. A liszttel elkeverjük a szalalkálit, és a langyosra hűlt karamelles tejjel, tojással összegyúrjuk. 4 cipóra osztjuk, egyenként kisütjük a lapokat egy 24 ×39 cm-es, vajjal lekent tepsi hátoldalán 170 fokon, 7 perc alatt. Semmiképpen se haladjuk túl, mert nem fog összepuhulni a krémtől sem!
A pudingporokat a tejjel és a cukorral csomómentesre keverjük, majd kihűtjük, és a vajjal összekeverve kihabosítjuk. 2 részre osztjuk.
A pudingport a cukorral és a tejjel felfőzzük, kihűtjük, és a vajjal habosra keverjük.
Betöltjük a lapokat. Alsó lapra rákenjük a tejszínes krém felét, rátesszük a második lapot, erre a karamelles krémet kenjük. Mehet rá a harmadik lap, erre újra tejszín ízű krém, végül a negyedik lappal lezárjuk.
Egy éjszakára hűtőbe téve a lapok összepuhulnak, így másnap könnyedén szeletelhetjük. Tetejét porcukorral megszórjuk.