Hozzávalók:
Palacsinta:
Töltelék:
Elkészítése:
A palacsinta hozzávalóit (a kakaó kivételével) csomómentesre keverjük, és kb. fél órát állni hagyjuk.
Egy kiöntő pohárkába tegyük a kakaót, kevés tésztát öntsünk rá. Jól eldolgozzuk, még tegyünk hozzá egy kevés tésztát.
Kiolajozott, forró palacsintasütőbe először a kakaós masszából csináljunk mintát, mikor jól megszilárdult, öntsünk rá a világos tésztából, és süssük meg mindkét oldalát. A többi palacsintánál már nem szükséges olajat használni, mert benne van a tésztában. Süssük, amíg a tészta el nem fogyott.
A töltelékhez a tejszínt felverjük kemény habnak, áfonyalekvárral ízesítjük.
Betöltjük a palacsintákat, és felcsavarjuk.