Hozzávalók:
A tésztához:
A krémhez
A tetejére
Elkészítés:
Elkészítjük a krémet, hogy hűljön ki, amíg a tésztalapokat megsütjük.
A pudingot a tejjel megfőzzük, és hagyjuk kihűlni. A vajat habosra keverjük a porcukorral, majd a kihűlt pudingot is hozzáadjuk.
A tésztához valókat a liszt kivételével egy tálba tesszük, és kézi habverővel gőz felett simára keverjük, majd hozzádolgozzuk a lisztet. Kitesszük deszkára, ha ragad, még lisztet dolgozunk hozzá.
A tésztát 10 percig pihentetjük, majd 4 részre osztjuk, sütőpapíron vékony lapokat nyújtunk belőle, amiket a tepsi hátán előmelegített sütőben 180°-on 8-10 perc alatt megsütünk.
A kihűlt krémet három részre osztjuk, és betöltjük a lapokat. A süteményt egy éjszakára pihenni tesszük, hogy a lapok szépen megpuhuljanak. Másnap vonjuk be.
A tetejére gőz felett az olajjal és a vajjal felmelegítjük a csokit, majd a süteményre simítjuk. Miután megkötött a bevonat, díszítjük.