Hozzávalók:
Elkészítése:
9 dl tejből és 5 kanál cukorral a 2 cs vaníliás pudingot megfőzzük a csomagoláson leírtak szerint. Hagyjuk kihűlni.
6 tojássárgáját 25 dkg porcukorral kikeverünk, hozzáadunk 1 dl tejet, 1 dl étolajat, 2 ek kakaóport, 25 dkg lisztet, 1 csomag sütőport, végül a 6 tojás keményre felvert habját. Egy nagyobb tepsit (gáztepsi) vajjal kikenünk, a tésztát beleöntjük, és vizes kanállal a tetejére szaggatjuk a kihűlt pudingot.
180 fokos sütőben megsütjük.
1 nagy pohár tejfölt 3-4 ek cukorral és 1 csomag vaníliás cukorral elkeverünk, és rákenjük a forró tésztára. Pár percre visszatoljuk a sütőbe.
Margarinnal kikent tepsiben sütjük.
Lehet készíteni fehér tésztával, és csokipudinggal is!