Hozzávalók:
Elkészítése:
A karajt kissé kiveregetjük, és enyhén besózzuk. Félretesszük, és a panírt előkészítjük.
A morzsába fokhagymaport, sót és borsot keverünk, majd 3 dkg parmezánsajtot és a vágott medvehagymát. Felverjük a tojásokat, és 2 ek lisztet keverünk hozzá, hogy sűrű legyen.
A tojásos masszába mártjuk a hússzeleteket, majd a fűszeres morzsába.Egy sütőtepsit kibélelünk alufóliával, és megöntözzük olívaolajjal. Erre fektetjük a panírozott húsokat sorban. A tetejüket vajforgáccsal szórjuk meg, hogy finoman beleolvadjon sütéskor a húsba, és átadja kellemesen az aromáját.
Előmelegített sütőbe toljuk, és alsó-felső sütésen süssük, 170 fokon szép aranybarnára. Mielőtt elkészülne, mindegyik tetejére kupacoljuk a reszelt füstölt sajtot. Amikor ráolvad, vegyük ki a sütőből.
A hasábburgonyát olajban kisütjük, a végén a zsályaleveleket dobjuk bele a forró olajba, és pár másodperc alatt süssük ropogósra. Tálaljuk a burgonyával a hús mellé, és salátával, paradicsommal, vagy tetszés szerinti salátával kínáljuk.