Hozzávalók:
Tésztához:
Krémhez:
Díszítéshez:
Elkészítése:
A tojások sárgáját kikeverjük a cukorral, hozzáadjuk kanalanként a vizet, a darált diót, a lisztet, a sütőport, a vaníliás cukrot és végül a tojások keményre felvert habját.
Margarinnal kikent, liszttel megszórt tortaformába öntjük, és készre sütjük. Ha kihűlt, kivesszük a formából, és kettévágjuk.
A tejet a cukorral, liszttel és a kakaóporral felfőzzük. Amikor kihűlt, a margarint belekeverjük. A tejszínt kemény habbá verjük, és a vajas krémhez adjuk.
A tortalap alsó felét betöltjük a krémmel, rátesszük a másik felét, és körbe mindenhol bevonjuk a maradék krémmel.
Almákból és a narancsból tojásformát vágunk ki, a torta közepére helyezzük.
Zöld almából cikkeket vágunk (ez lesz a fű, amin a tojások vannak), narancshéjjal és almahéjjal ízlés szerint díszítjük.