Hozzávalók:
Piskótához:
Krémhez:
Töltelékhez:
Máz:
Csokimázhoz:
Elkészítése:
A tojásokat kettéválasztjuk, a sárgáját habosra keverjük a cukorral és a vízzel. A fehérjét kemény habbá verjük, hozzáadjuk az aromát. A sütőport a liszttel elkeverjük, és felváltva a tojáshabbal a felvert tojássárgájához adjuk.
Sütőpapírral bélelt közepes tepsibe öntjük, és előmelegített, 180 fokos sütőben készre sütjük. Amikor kihűlt, kettévágjuk.
A pudingot felfőzzük a tejjel, a puha margarint habosra keverjük a cukorral, és a kihűlt pudinggal összekeverjük.
A kekszet apróra tördeljük, és a többi hozzávalóval összedolgozzuk.
A tojásfehérjét a porcukorral és a citromlével sűrűre keverjük.
A kakaót a cukorral, a vízzel elkeverjük, hozzáadjuk a vajat, és összefőzzük.
Az egyik piskótára kenjük a krém felét, majd rásimítjuk a kekszes tölteléket, a maradék krémet, végül befedjük a piskótával.
A tészta tetejére simítjuk a fehér mázat, majd a csokoládémázat rácsorgatjuk, és a kés élével csíkokat húzkodunk bele. Hűvös helyen pihentetjük.
Pár óra múlva szeletelhető.