Hozzávalók:
Tésztához:
Krémhez:
Elkészítése:
A tojásokat habosra keverjük, beletesszük a cukrot, és vízfürdőbe állítva addig keverjük, amíg a tojás kicsit langyos lesz. Kézi robotgéppel kemény habbá verjük. Óvatosan belekeverjük a diós lisztet, és sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. kb 15-20 perc alatt kisütjük (gáztepsit használjunk).
Mikor kisült a tészta, kivesszük, lehúzzuk a papírt róla, és nedves ruhára tesszük , feltekerjük. Hagyjuk kihűlni.
A krémhez összedolgozzuk a gesztenyemasszát a rummal, a cukorral. A tejszínt kemény habbá verjük és a gesztenyéhez keverjük. Megkenjük vele a piskótát.
Hagyjunk kis krémet, és kívül is vonjuk be a sütinket. Darált dióval megszórjuk, szeleteljük.