Hozzávalók:
Elkészítése:
A kekszet és az enyhén megolvasztott vajat késes aprítóba tesszük, és az egészet összekeverjük addig, amíg a keksz morzsás nem lesz, és a vaj el nem oszlik egyenletesen. Ekkor egy 24 cm-es tortaformába tesszük a kekszes masszát, és egy kanál segítségével elegyengetjük.
A túrót és a 4 ek cukrot botmixerrel picit átkeverjük, hogy kevésbé legyen darabos. Hozzáadjuk a gyümölcsöt (én most fele-fele arányban ananászt és meggyet használtam), és villával összekeverjük.
A tejszínt kemény habbá verjük, majd beleforgatjuk a gyümölcsös krémbe, fakanállal elkeverjük, és rákanalazzuk a kekszalapra.
Kevés (3-4 kocka) étcsokoládét mikróban megolvasztunk, és rácsorgatjuk a torta tetejére, majd kedvünk szerint díszítsük fel.
Mehet a hűtőbe, pár órát mindenképp hagyjuk állni, vagy egy egész éjszakát.
Ha növényi tejszínt használunk, nincs szükség habfixálóra, azonban ha állati eredetű tejszínnel dolgozunk, 1 csomag habfixálót is verjünk a habhoz.