Hozzávalók:
2 rúdhoz:
Elkészítése:
Az élesztőt a cukros tejben felfuttatjuk, majd a kakaó kivételével hozzáadjuk a többi alapanyagot. Géppel jól kidagasztjuk a tésztát, ha esetleg túl lágy lenne, liszttel javítsuk.
Kettévesszük a tésztát és az egyik feléhez hozzádolgozzuk a vizes kakaókrémet. Letakarva, meleg helyen mindegyiket duplájára kelesztjük.
A tésztákat kettévesszük, így lesz két kakaós és két világos tésztánk.
Az egyik világos tésztát kinyújtjuk, és az egyik kakaóssal is ezt tesszük, majd a világos tésztára téve a kakaós tésztát szépen feltekerjük, és sütőpapiros tepsibe tesszük. A másik két tésztával is megismételjük ezt a műveletet.
Letakarva fél órát újra kelesztjük a két rudat, majd tojássárgájával lekenve, előmelegített sütőben 180 fokon pirosra sütjük.
A sütőből kivéve cukros vízzel átkenjük, majd hűlni hagyjuk.