Hozzávalók:
Díszítés:
Elkészítése:
5 db tojásfehérjét felverünk habnak 15 dkg cukorral. Hozzáadunk 15 dkg vagdalt diót, és 2 ek lisztet. Vajazott, lisztezett tepsiben, vagy 24 cm-es tortaformában megsütjük. Két ilyen tésztát sütünk, tehát a maradék hozzávalókból ugyanígy elkészítjük a másik piskótát, és megsütjük.
Fél liter tejben megfőzünk 2 csomag vaníliás pudingport, és 10 db tojássárgáját (amit előzőleg felvertünk 12 kanál cukorral). Mikor kihűlt a krém, kikeverjük a margarinnal. Két részre osztjuk, és az egyik felébe 10 dkg kókuszreszeléket, a másik felébe a puhított csokoládét keverjük.
Az egyik tésztát megkenjük a kókuszos krémmel, rátesszük a másik tésztát, ezt megkenjük a csokis krémmel, és a tetejét tejszínhabbal díszítjük.
2 db csoki nyuszi, színes tojás cukorkák, virágok, fű (10 dkg kókuszreszeléket elkeverni zöld színű ételfestékkel), kavics cukorkák.