Hozzávalók:
Tésztához:
Krém:
Tetejére:
Elkészítése:
A lisztet a kakaóporral, sóval, sütőporral, szódabikarbónával összekeverem, majd hozzáadjuk a margarint, tojást, és nem egészen 1 dl tejet. Könnyen nyújtható tészta lesz belőle, amit 5 egyenlő részre osztunk.
Egy közepes torta lapjára nyújtjuk ki a lapokat. A tortaformát kicsit margarinnal megkenjük, hogy ne ragadjon rá a tészta.
180 fokos sütőben 5-7 percig sütjük egyesével a lapokat, majd kihűtjük, és a krémmel megkenjük.
A tejet a cukorral és a csokival, valamint a rummal feltesszük forrni. A pudingot kikeverjük másfél dl tejjel, a kakaóporral, és az étkezési keményítővel. Amikor a tej forr, hozzáadjuk a pudingos keveréket, és besűrítjük. Amikor már nem túl forró, hozzákeverem a margarint, és a lapokat ezzel a krémmel töltjük meg.
A legfelső lapra csokoládét olvasztunk gőz felett, és a torta tetejét bevonjuk. Az oldalát piskóta korongokkal díszíthetjük.