Hozzávalók:
Töltelék:
Elkészítése:
A kihűlt piskótát 3 egyenlőre részre vágtam.
A pudingot a tejjel és a cukorral felfőztem, és kihűtöttem. Amikor kihűlt, hozzákevertem a mascarponét.
A tejszínt habbá vertem, és hozzáadtam a porcukrot, majd 3 kanállal a felfőzött krémhez kevertem . A maradék tejszín felét kakaóporral elkevertem, a többit meghagytam díszíteni.
Az alsó tortalapot visszatettem a tortakarimába. A kihűlt pudingot habzsákba töltöttem, és a piskótára körbe két karikát nyomtam belőle úgy, hogy a 2 sáv között kihagytam kb. egy ujjnyi részt. Az üres sávba pedig a kakaóporos tejszínt nyomtam.
A kimaradt üres részre pedig a mag nélküli, rumba áztatott meggyszemeket tettem.
A következő lapot rátettem, erre is úgy, mint az előzőre tettem a krémet csak itt éppen fordítva. Így szeletelésnél felváltva lesznek a sávok.
Majd a harmadik lapot is rátettem. Pár órára a hűtőbe tettem. Amikor a krém megdermedt, levettem a karikát, és a sima tejszínnel az oldalát és a tetejét is megkentem. Az oldalát csokidarával bevontam, a tetejét habrózsával és marcipán virággal díszítettem.