Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Teteje:
Elkészítése:
A cukrot a tojásokkal habosra kikeverem. Amikor már jó habos, hozzáadom lassan az olvasztott vajat, és ezzel is kicsit még habosítom. Hozzáadom a tejet, majd a sütőporos, kakaós lisztet, és az apróra vagdalt dióbelet. Összekeverem, és sütőpapíros tepsibe (24 x 22 cm) szépen elsimítom. 180 fokon kb-25-30 perc alatt megsütöm.
A pudingot a 3 tojássárgával és a cukor felével kikeverem. Kevés hideg tejjel csomómentesre keverem. A többi tejet melegíteni kezdem, majd a pudingos keverékkel besűrítem. Hagyom kihűlni. A maradék porcukrot a margarinnal habosra keverem, és ha kihűlt a puding, hozzákeverem.
A tojásfehérjét a cukorral gőz felett kemény habbá verem.
A kihűlt tésztára rákenem a krémet, majd beborítom a felvert tojáshabbal. Olvasztott csokoládéval kissé megcsorgatom a tetejét.