Hozzávalók:
Elkészítése:
A kapcsos tortaformába teszem a tejben megforgatott babapiskótákat, és az alját teljesen kirakom vele.
A vaníliás pudingot az előírtak szerint felfőzöm a 4 dl tejjel és a cukorral. Egyenletesen rákenem a babapiskótára.
A már megsült, megtöltött, feltekert palacsintákat a vaníliás pudingra rakom úgy, hogy a palacsinták kb. 2 centis végeit levágom. A palacsintákat a tortaforma külső szélétől kör alakban rakom le. Szorosan egymás mellé körbe-körbe.
Amikor kiraktam, a csokis pudingot is felfőzöm a tejjel és a cukorral, és a palacsintákra egyenletesen rákenem. A csokis pudingra karikákra vágott epret teszek.
Amikor ez is kész, akkor a tejszínt a habfixálóval és 3 dkg porcukorral habbá verem, és a kihűlt puding tetejére kenem. Erre még apró darabokban rászórom a maradék epret.
3-4 órát a hűtőben várakozik. Lekapcsolhatom a forma oldalát, de előtte késsel a torta szélét körbevágom, hogy könnyebben lejöjjön. Bármilyen gyümölccsel elkészíthető.