Hozzávalók:
Kókuszgolyóhoz
Sütihez
A krémhez
Elkészítése:
A túrót egy tojássárgájával, a porcukorral és a kókuszreszelékkel összekeverjük, és diónyi gombócokat készítünk belőle. Hűtőbe helyezzük.
A 150 gramm cukrot a puha margarinnal habosra keverjük, hozzáadunk 3 tojást és az egy megmaradt fehérjét. Hozzávegyítünk 0,5 dl tejet, a tejfölt, a sütőport, végül a lisztet. A tésztát kétfelé vesszük, az egyik felébe belekeverjük a kakaóport.
Sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk a fehér tésztát, rá a barnát, és elszórva belenyomkodjuk a kókuszgolyókat. Kb. 40 percig sütjük 180 fokon.
A krémhez egy tojást 150 gramm cukorral, vanília aromával, tejjel és 2 evőkanál liszttel csomómentesre keverünk. Gáztűzhelyen pudingot főzünk belőle, kihűtjük.
A kihűlt tésztára kenjük a hideg krémet, és ízlés szerint kakaóporral díszítjük.