Hozzávalók:
A krémhez
A díszítéshez
Elkészítése:
A piskótát 24 cm-es tortaformában megsütjük az alapanyagokból.
A kávéba belekevertem az aromát, és a piskótákat egyenként megmártottam benne. Elosztottam a tortalapon, majd a krémes krémport a tejjel 3 perc alatt keményre felvertem. A piskótára kentem, majd a hűtőben dermedésig hűtöttem.
A tejszínből és a cukorból habot vertem, és a csillagcsővel ellátott habzsákból díszítést készítettem, majd a félbevágott babapiskótával díszítettem.
Megszórtam mandulával, és mindegyik habrózsa mellé narancshéjából csíkokat vágtam, ezzel díszítettem a piskótát. Behűtve tálaljuk.
Tanácsok, tippek
Nekem sajnos nem volt narancsom idehaza, ezért elmaradt a tortáról, de anélkül is nagyon finom volt.
Ha nagy a család, akkor érdemes dupla adagot készíteni belőle.