Hozzávalók:
A piskótához
A krémhez
A csokiöntethez
Továbbá
Elkészítése:
A piskótát szokásos módon megsütjük. Ha kihűlt kb 2x2cm-es kockákra vágjuk.
A csokiöntetet a zacskón található útmutatás szerint elkészítjük, majd ha kihűlt teszünk bele 2 ek rumot(ízlés szerint)
1-2 dl hideg tejben elkeverjük a vaníliás pudingport és a cukrot, a többi tejet pedig felhevítjük. Forráspontnál hozzáöntjük a keveréket, és folytonos keverés mellett készre főzzük. Ha egy kicsit kihűlt belekeverjük a mascarponét és a felvert tejszínt.
Jöhet a rétegezés:Krém-Piskóta kocka-rumba áztatott meggy-csokiöntet…….így rétegezzük tovább!
Legfelülre krém kerüljön. Díszíthetjük meggyszemekkel és csokiforgáccsal.