Hozzávalók:
A tésztához:
Vajkrémhez:
A díszítéshez:
Elkészítése:
A vajat a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a tojássárgákat, és ezzel is összekeverjük. Óvatosan belevegyítjük a felvert tojásfehérjét.
A keverékbe beleszitáljuk a lisztet, beleszórjuk a sütőport és a sót. Ha túl sűrű lenne a massza, önthetünk hozzá tejet. 24 cm-es átmérőjű sütőformát kikenünk vajjal, és szórunk meg liszttel.
A masszát beleöntjük, és megsütjük 170 fokon tűpróbáig.
Ha kihűlt a lap, kettévágjuk, és megtöltjük a krémmel. A vajat a cukorral, és az ízesítőkkel habosra keverjük géppel, és a végén adjuk a krémsajtot hozzá.
Megkenjük a tortalapot, és a tetejét is bevonjuk a krémmel. Kirakjuk szederrel, és jól behűtjük. Ezután szervírozzuk.