Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkecombokat lebőrözzük, a bőr, és a háj kivételével sós, enyhén ecetes vízben feltesszük főni.
A bőréből, és a hájból kevés olajon, pici cukrot hozzáadva tepertőt készítünk. Mikor a hús megfőtt kivesszük a vízből, és meghűtjük, majd csíkokra vágjuk. Ugyanabban a vízben megfőzzük a tésztát is.
A serpenyőben, vékony csíkokra (zsülien) vágott sárgarépát dinsztelünk, majd karikákra vágott újhagymát, és kockázott színes paprikát adunk hozzá. Amikor a tészta megfőtt, a serpenyőben maradt zsírba forgatjuk, hozzáadjuk a comb csíkokat, kevés balzsamecetet, 1 kanál teriyaki szószt, és extra szűz olíva olajat adunk hozzá.
Összeforgatjuk, és melegen tálaljuk. Tálaláskor rászórjuk a csirketepertőt.